Wie

Mijn naam is Niki Schmeetz en ik ben opgegroeid in het dorp Schimmert.

Mijn carrière ben ik begonnen bij het familiebedrijf “Soons Interieurbouw“ waar ik alle fijne kneepjes van het interieurbouw-vak geleerd heb.

Na het opdoen van heel wat ervaring, heb ik na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij dit bedrijf, besloten mijn vleugels uit te slaan en mijn eigen bedrijf, genaamd Nikiz te starten.
Onder deze naam ben ik verantwoordelijk voor het goed luisteren naar de wensen van mijn klanten, deze om te zetten naar passend advies en dit met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen om te toveren tot een mooi eind product.

Het gehele proces vanaf het eerste klantencontact tot aan de oplevering is nu voor mijn eigen rekening in een nog steeds groeiende klantenkring. Toch werk ik regelmatig projecten samen met collega interieurbouwers om gebruik te maken van hun vakkundigheid en de handen in één te slaan voor mooie uitdagingen.

Ik beschik over een groot verantwoordelijks gevoel om ieder project, groot of klein, met beide handen aan te pakken en uit te voeren naar volledige tevredenheid van mijn klanten. Ik neem zorgen weg door goed te communiceren en gemaakte afspraken na te leven, zodat we samen tot een prachtig eindresultaat komen.

Ieder werk doe ik met evenveel enthousiasme, passie en vakkundigheid.

@Nikiz Interieurbouw